dimarts, 14 de juny del 2016

ÈDIP REI (Sagunt)

Vam fer una excursió amb el grup de llatí de batxillerat d'humanitats, i el grup de llatí de quart de l'ESO, junts vam anar a Sagunt a veure l'obra d'Èdip Rei al teatre romà de Sagunt. El primer que vam fer va ser anar a veure els tallers que hi havien muntats en el poble, però acabarem sentants tots en la gespa parlant, més tard vam pujar al castell, on estava el teatre, i començarem a veure l'obra.
Personalment no em va agradar, no me vaig adonar casi de res, i el fet d'estar baix el sol amb la calor que feia, que anàvem amb paraigües per a tapar-nos del sol, que no se sentia casi el que diuen... no va ajudar a canviar la meua opinió.

Per la vesprada vam anar a veure l'obra de "Las Termoforias", i pel contrari a l'altra aquesta si que me va agradar, era una comèdia, que tractava sobre un xic, Aristòfanes, que va ser un escritor clàssic que parlava molt mal de les dones, així que en una festa que van fer les dones, cridada "Las Termoforias" donant el nom a l'obra, van decidir matar-lo, i ell, per por a la mort va col·locar a un dels seus esclaus disfressat de dona dins de la festa per a què aconseguira que el perdonaren, però no va eixir bé i al final el pillaren, i ell intentà rescatar-lo, i al final aconsegueix sobreviure. Amb aquesta obra em vaig riure un montó, i el fet d'estar a l'ombra va fer que s'estiguera molt millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada